3 B ' S - fasola (boczek, brązowy cukier i Bourbon)

3 B ' S - fasola (boczek, brązowy cukier i Bourbon)
Need a napój bezmleczny? 3 B ' S - fasola (boczek, brązowy cukier i Bourbon) może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.3 za porcję. Jedna porcja zawiera 411 kalorii, 15g białka, oraz 7G tłuszczu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 25 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka pikantnej musztardy dijon, wody, koszernej soli i świeżo popękanego pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest solidne. Podobne przepisy to Slow-Cooker Boczek Brązowy Cukier Fasola Pieczona, Brown Sugar Bourbon Sparkler, oraz Brown Sugar - Bourbon Bundt.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: duży piec holenderski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Fasolę odsączyć i odstawić. W misce, ubij razem brązowy cukier, musztardę, wodę i bourbon, aż cukier się rozpuści. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
MusztardaMusztarda
FasolaFasola
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Gotować boczek, aż chrupiące w dużym piecu holenderskim na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Usuń boczek i wszystko, ale kilka łyżek tłuszczu z boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
5
Dodać odsączoną fasolę do garnka i wymieszać z mieszaniną sosu bourbon. Doprowadzić fasolę do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego, aby utrzymać delikatne gotować na wolnym ogniu. Przykryć i gotować fasolę, mieszając co 20 minut, aż fasola będzie miękka i sos jest bardzo gęsty, około 4 godzin. Po ugotowaniu fasoli doprawiamy je solą i pieprzem do smaku. Wymieszać z ugotowanym boczkiem i gotować, przykryte, dodatkowe 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
FasolaFasola
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Przełożyć fasolę do miski i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn