1-Danie Taco Bake
Jeśli chcesz dodać więcej Meksykańskie przepisy do twojej kolekcji, 1-danie Taco Bake może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 18g białka, oraz 25g tłuszczu. Za $1.13 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 8. 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Allrecipes. Mieszanka cukru, masywnej salsy, przyprawy do taco i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest dobre. Taco Noodle Dish, Deep Dish Taco Squares, oraz Deep Dish Taco Squares są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Brązowa mielona wołowina i odcedź.
Dodaj przyprawę do taco i dobrze wymieszaj.
Wymieszaj składniki ciasta razem na wstępnie spryskanym talerzu do ciasta o głębokości 9-1 / 2 cala.
Najlepsze ciasto z nadzieniem mięsnym taco.
Polej salsą równomiernie mięso; posyp posiekanym serem i chipsami kukurydzianymi.
Piec, umieszczając w zimnym piekarniku; ustaw temperaturę na 350 stopni F.
Piecz przez 30 minut lub do końca.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Tacos w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, Riesling i musującym różem. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Intensywnie rubinowa czerwień o przyjemnych aromatach, które są trwałe i owocowe. Wytrawne, ale jednocześnie owocowe. Miękkie i świeże na podniebieniu.