Świeża Salsa Kalifornijska
Przepis Fresh California Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 30 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 17 kalorii. Przepis ten zachwycił 141 osób. Jeśli masz kolendrę, pomidory, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Spróbuj California Fresh Fruit Dip, Świeże kalmary, California Puttanescan i szynka Hock Raviolo, oraz California Shrimp Tacos z kukurydzianą salsą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć pomidory, cebula, czosnek, kolendra i sok z limonki.
Dodaj jalapenos 2 łyżeczki na raz, degustując po każdym dodatku, aby zobaczyć, jak gorąca stała się salsa. Papryka jalapeno różnią się w ciepła, więc ważne jest, aby spróbować salsy, aby upewnić się, że nie sprawiają, że zbyt gorąco do obsługi. Sól do smaku. Smacznego!
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Burn Cottage Cashburn Pinot Noir]()
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.