Łatwe Wegetariańskie ciasto pasterskie
Łatwe Wegetariańskie ciasto pasterskie może być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 162 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka wody, grzyby, Francuski smażone cebule i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Paleo Shepherd ' s Pie, Wegetariańskie ciasto pasterskie, oraz Wegetariańskie ciasto pasterskie.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Podgrzać wodę, mleko i masło do szybkiego wrzenia w rondlu 2-quart.
Zdjąć z ognia. Mieszaj ziemniaki tylko do zwilżenia.
Odstawić na około 1 minutę lub do wchłonięcia płynu. Ubić widelcem, aż będzie gładka; odstawić na bok.
Tymczasem przygotować warzywa zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. W średniej misce wymieszać warzywa i grzyby. Łyżka mieszanki warzywnej do 1 1/2-ćwiartkowej zapiekanki; posypać połową cebuli.
Ziemniaki rozłożyć na cebuli.
Piec 25 minut, posypać pozostałą cebulą.
Piec 3 do 5 minut dłużej lub aż mieszanina jest gorąca i cebula są brązowe.