Łatwe Pieczone Filety Rybne

Łatwe Pieczone Filety Rybne
Łatwe pieczone filety rybne mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.54 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Mieszanka pieprzu, grouper, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cooking Light ' s Easy & Crispy pieczone filety rybne, Pieczone Filety Rybne, oraz Pieczone Filety Rybne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść rybę w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytym natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Połącz sok z limonki, majonez, cebulę w proszku i pieprz w małej misce i rozłóż na rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
MajonezMajonez
PieprzPieprz
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
4
Posypać bułką tartą, skropić masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
MasłoMasło
5
Piec w temperaturze 425 przez 20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
7
Uwagi: plamiak lub dorsz byłby dobrym substytutem groupera. Dostosuj czas pieczenia w zależności od grubości ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrouperGrouper
PlamiakPlamiak
RybyRyby
DorszDorsz

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn