Łatwe Pieczone Filety Rybne
Łatwe pieczone filety rybne mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.54 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Mieszanka pieprzu, grouper, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cooking Light ' s Easy & Crispy pieczone filety rybne, Pieczone Filety Rybne, oraz Pieczone Filety Rybne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść rybę w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytym natryskiem do gotowania.
Połącz sok z limonki, majonez, cebulę w proszku i pieprz w małej misce i rozłóż na rybie.
Posypać bułką tartą, skropić masłem.
Piec w temperaturze 425 przez 20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Posypać natką pietruszki.
Uwagi: plamiak lub dorsz byłby dobrym substytutem groupera. Dostosuj czas pieczenia w zależności od grubości ryby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.