Łatwa zupa szpinakowa z soczewicy jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 407 kalorii, 26g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Mieszanka rozmarynu, ziemniaków, soczewicy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 59 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Łatwa Zupa Szpinakowa Z Soczewicy, Zupa Szpinakowa Z Soczewicy, oraz Zupa z soczewicy i szpinaku.
Instrukcje
1
Miejsce boczek na dużej patelni lub holenderski piekarnik i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół. Mieszać w marchew, cebula, i oliwa z oliwek gotowanie do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Słonina Wieprzowa
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
Placki Naan, Pokrojone Na ćwiartki
2
Przykryć mieszaninę boczku rosołem z kurczaka, wodą i salsą; wymieszać z soczewicą, liściem laurowym, kminkiem, rozmarynem, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu;zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż soczewica są miękkie, 40 do 50 minut. Wymieszać ze szpinakiem i ziemniakami; dusić, aż szpinak zwiędnie i ziemniaki są gotowane, 10 do 15 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Słonina Wieprzowa
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Soczewica
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Zęby Przyrodzenia
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta