Żółte Chile sajgonki i sałatka z owoców tropikalnych

Żółte Chile sajgonki i sałatka z owoców tropikalnych
Żółty Chile sajgonki i sałatka z owoców tropikalnych może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 249 kalorii. Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Wiosna. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Mieszanka kiełków fasoli, imbir, sos hoisin i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać papai można śledzić to danie główne z Papaja Guawa Granita jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Owoce tropikalne z sosem rumowym i kruchym Chile-Macadamia, Sajgonki Owocowe, oraz Letnie Sajgonki Owocowe.

Instrukcje

1
Pat przegrzebki suche całkowicie. Wrzucić przegrzebki i 1 łyżka sosu hoisin razem w misce. W średnim nonstick saute patelni na średnim ogniu, dodać przegrzebki i gotować, aż nieprzezroczyste w Kolorze, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Usuń przegrzebki. W innym małym saute patelni na średnim ogniu, dodać kiełki fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj pozostały sos hoisin i podsmażyć kiełki fasoli, aż zostaną rozgrzane, ale nadal chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
Sos HoisinSos Hoisin
4
Usunąć kiełki i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
5
Umieść giętkie owijki sajgonki na czystej powierzchni. Podziel szalotki, marchew, cukinia i mięso kraba równomiernie między owijki. Złóż boki, a następnie zwiń opakowanie, jak burrito, aby nadzienie nie wypadło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
CrabmeatCrabmeat
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
6
Sajgonki podawać z sałatką z owoców tropikalnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce TropikalneOwoce Tropikalne
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
7
Wymieszaj papaję, mango, sok z cytryny, imbir i miód w misce. Wrzucić, aby dobrze połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Zwykły AnanasZwykły Ananas
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Dekoruj kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Casteller Cava Brut. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Casteller Cava Brut
Casteller Cava Brut
Casteller Brut Cava wykazuje aromaty zielonego jabłka i cytrusów. W ustach ma ostre, świeże smaki z nutami cytrusowo-limonkowymi i odrobiną słodyczy. Smakuje świeżo, czysto i nerwowo.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn