Żurawinowy SOS Cumberland

Żurawinowy SOS Cumberland
Need a SOS bezglutenowy i wegański? Żurawinowy SOS Cumberland może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 57 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka skórki pomarańczy, cukru, wina porto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj SOS Cumberland, Medaliony wieprzowe z sosem Cumberland, oraz Kotlety wieprzowe z sosem Cumberland dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Skórkę pomarańczową umieścić w małym rondlu z wodą do przykrycia; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dobrze odcedzić i odstawić.
3
Połącz sok pomarańczowy, galaretkę, wino, cynamon i ziele angielskie w małym rondlu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Wyrzucić cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodać żurawinę i gotować na średnim ogniu 5 minut lub aż Skórki żurawiny pop, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z cukrem; gotować na średnim ogniu 3 minuty lub aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
5
Zdjąć z ognia i dokładnie schłodzić.
6
Przelać do pojemnika i podawać z indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSos
Magazyn