Żurawinowy SOS Cumberland
Need a SOS bezglutenowy i wegański? Żurawinowy SOS Cumberland może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 57 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka skórki pomarańczy, cukru, wina porto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj SOS Cumberland, Medaliony wieprzowe z sosem Cumberland, oraz Kotlety wieprzowe z sosem Cumberland dla podobnych receptur.
Instrukcje
Skórkę pomarańczową umieścić w małym rondlu z wodą do przykrycia; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Dobrze odcedzić i odstawić.
Połącz sok pomarańczowy, galaretkę, wino, cynamon i ziele angielskie w małym rondlu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Wyrzucić cynamon.
Dodać żurawinę i gotować na średnim ogniu 5 minut lub aż Skórki żurawiny pop, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z cukrem; gotować na średnim ogniu 3 minuty lub aż cukier się rozpuści.
Zdjąć z ognia i dokładnie schłodzić.
Przelać do pojemnika i podawać z indykiem.