Żebra Zgryzowe
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Żeberka Bite-Back może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 67g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 727 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.74 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sos hoisin, sok z cytryny, mielone ziele angielskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Dan ' s Baby Back Ribers - możesz zrobić smaczne żeberka, Moje Żebra Na Plecach, oraz Żebra Pleców Dziecka.
Instrukcje
Linia 11-na 17-calowa patelnia z folią. Ułóż żeberka wieprzowe na patelni w jednej warstwie i piec w piekarniku 450, aż zbrązowieje, o 20 protokół. Obróć żeberka i piec, aż druga strona jest rumiane, o 10 protokół. Wyrzucić tłuszcz z patelni.
Tymczasem połączyć catsup, hoisin, sok z cytryny, cukier, czosnek, Sriracha hot sauce, habanero hot sauce, cynamon i ziele angielskie.
Żeberka z połową sosu. Gotować przez 10 minut, odwrócić, baste z resztą sosu, i piec, aż dobrze rumiane, 10 do 15 minut więcej.