Żeberka Żurawinowo-Grillowe
Żeberka żurawinowo-grillowe to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przystawka. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 15g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz liście majeranku, sos barbecue, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Żeberka Jagnięce, Żebra Południowo-Zachodnie, oraz Grillowane Żeberka Jagnięce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Linia 15x10x1-calowa patelnia do pieczenia z folią. Spryskaj folię nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Żeberka pokroić w pojedyncze żeberka.
Umieść żebra, mięsisty bok w dół, w rozpylonej patelni wyłożonej folią; przykryj folią.
Piec w temperaturze 191°. przez 30 minut.
Tymczasem, w małej misce, połączyć wszystkie pozostałe składniki; dobrze wymieszać.
Wyjąć żeberka z piekarnika. Odkryć; spuścić płyn w patelni. Turn riblets meaty side up; spoon sauce mix over riblets.
Powrót do piekarnika; piec odkryte dodatkowe 30 do 40 minut lub aż żeberka są miękkie i nie Różowy obok kości, obracając raz lub dwa razy.