Żeberka wędzone z sosem borówkowym BBQ

Żeberka wędzone z sosem borówkowym BBQ
Przepis wędzone żeberka z sosem Huckleberry BBQ może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 45 minut. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 9 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz Huckleberry BBQ sos, żeberka wieprzowe st, Classic rub, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Wędzone żeberka z sosem BBQ W Stylu Karoliny, Żeberka wędzone z sosem Georgia Mop, oraz Żeberka wołowe z sosem pomarańczowym i wędzoną papryką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Po kostnej stronie żeber poluzuj krawędź membrany nożem stołowym. Ściągnij membranę, używając ręcznika.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
2
Przetnij regały na pół. Rozmazuj na całej powierzchni masą. Schłodzić hermetycznie co najmniej 4 godziny lub przez noc; odstawić w temperaturze pokojowej na ostatnią godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
3
W międzyczasie moczyć 2 szklanki chipsów applewood w wodzie 30 minut. Scrunch 6 arkuszy (1 1/2 ft. długie) folii w kłody 9 w. długo. W przypadku gazu Ustaw miskę kroplową na palniku centralnym (pośredni obszar grzewczy), napełnij ją do połowy bardzo gorącą wodą, a następnie podgrzej Pozostałe palniki do niskiego poziomu (275 do 300). Na węgiel, zapalić 50 brykietów w kominie. Bank równomiernie po przeciwnych stronach firegrate, pozostawiając oczyszczony obszar w centrum na patelnię; napełnij patelnię do połowy bardzo gorącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
4
Niech węgle się spłoną.
5
Dodaj 5 brykietów do każdego Kopca węgli co 30 minut, zaczynając od żeberek na grillu; jeśli ogień będzie zbyt gorący, częściowo zamknij otwory wentylacyjne na pokrywie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Ustaw stojaki w pozycji pionowej nad patelnią ociekową skierowaną do siebie, a folię klinową wpina się w wierzchołki stojaków (między kośćmi), aby je mostkować i trzymać na miejscu. Dla gazu, spuścić połowę wiórów drzewnych i umieścić w polu palacza, jeśli grill ma jeden; lub frytki uszczelnienia w folii, poke ćwierć wielkości otwory na całym nim, i ustawić na bezpośrednie ciepło (w folii, wióry może potrwać chwilę, aby rozpocząć palenie). W przypadku węgla drzewnego odcedzić połowę zrębków i równomiernie posypać węglem.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
7
Żeberka grillowe, przykryte, 1 godz.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Odcedzić Pozostałe zrębki i dodać jak wcześniej. Gotować, aż mięso będzie miękkie po przekłuciu i kurczy się 1/2 cala. od końców kości, 2 do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
KościKości
MięsoMięso
9
Wlać 1 szklankę sosu do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Usuń folię z żeber i ustaw żebra płaskie, kościste do góry, na pośrednim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
11
Pędzel z 1/2 szklanki sosu. Gotować, aż sos zestawy, 5 protokół. Obróć, umyj ponownie i gotuj 3 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
12
Niech żebra siedzieć na desce, namiot z folią, 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
13
Podawać z pozostałym sosem. Schłodzić dodatkowy sos 1 tydzień, lub zamrozić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
1
Po stronie kostnej, przyciąć klapę mięsa od środka, równo z kośćmi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
2
Przetnij stojak wzdłuż między szerokim żebrem i wąskimi końcówkami żeber. Zachowaj ozdoby na zupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki żeberKońcówki żeber
ZupaZupa
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn