Świąteczny Budyń Na Parze

Świąteczny Budyń Na Parze
Gotowany na parze świąteczny Pudding wymaga około 3 godziny i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 489 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.02 za porcję. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jeśli masz nadzienie z ciasta mielonego, masło, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Świąteczny Budyń Na Parze, Świąteczny Budyń Na Parze, oraz Świąteczny Budyń Na Parze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Nasmaruj jedną 2-quartową pleśń z puddingiem. Mąkę, cukier i cynamon przesiać; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2
W dużej misce wymieszać jajka, masło, mięso mielone, sos żurawinowy i dynię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
MincemeatMincemeat
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać do mieszanki mąki i wymieszać, aż będzie gładka; wlać do formy budyniowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4
Umieść stojak na dnie dużego garnka, na średnim ogniu i wypełnij 1/2 drogi w górę wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Połóż budyń na stojaku. Pary przez 2 i pół godziny.
6
Od czasu do czasu sprawdzaj patelnię i w razie potrzeby dodaj więcej wody. Sprawdź doneness wkładając wykałaczkę w środku. Gdy jest jędrny, umieść formę budyniową na stojaku poza wodą na 10 minut i odkręć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Przygotować sos mieszając ze sobą śmietanę, serek śmietankowy i cukier cukierniczy. Łyżka dollops na ciepłym budyniu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn