Świąteczny Budyń Na Parze
Gotowany na parze świąteczny Pudding wymaga około 3 godziny i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 489 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.02 za porcję. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jeśli masz nadzienie z ciasta mielonego, masło, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Świąteczny Budyń Na Parze, Świąteczny Budyń Na Parze, oraz Świąteczny Budyń Na Parze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nasmaruj jedną 2-quartową pleśń z puddingiem. Mąkę, cukier i cynamon przesiać; odstawić.
W dużej misce wymieszać jajka, masło, mięso mielone, sos żurawinowy i dynię.
Dodać do mieszanki mąki i wymieszać, aż będzie gładka; wlać do formy budyniowej.
Umieść stojak na dnie dużego garnka, na średnim ogniu i wypełnij 1/2 drogi w górę wrzącą wodą.
Połóż budyń na stojaku. Pary przez 2 i pół godziny.
Od czasu do czasu sprawdzaj patelnię i w razie potrzeby dodaj więcej wody. Sprawdź doneness wkładając wykałaczkę w środku. Gdy jest jędrny, umieść formę budyniową na stojaku poza wodą na 10 minut i odkręć.
Przygotować sos mieszając ze sobą śmietanę, serek śmietankowy i cukier cukierniczy. Łyżka dollops na ciepłym budyniu i podawać.