Świąteczny Budyń Chlebowy
Świąteczny budyń chlebowy to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 527 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś chleb, zmielony cynamon, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Świąteczny Budyń Chlebowy, Świąteczny Budyń Chlebowy, oraz Świąteczny Budyń Chlebowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C.) posmaruj naczynie zapiekanki 2 quart. Odstawić.
W średnim rondlu podgrzać cukier, aż się upłynni. Włóż termometr cukierki i gotować cukier bez mieszania, aż osiągnie 320 stopni F (160 stopni C). Będzie to przezroczysty, bursztynowy syrop.
Dodać wodę, cynamon i goździki. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować. Wymieszać wanilią.
Warstwa w przygotowanym naczyniu żaroodpornym: połowa tostów, połowa rodzynek, połowa orzechów, połowa syropu i połowa sera. Powtórz warstwy.
Piec bez przykrycia przez 30 minut.