Świąteczne Ciasto Bon Bons
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj świątecznego ciasta Bon Bons. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Ten przepis służy 37 i kosztuje 35 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę o smaku cukierków powłoki, betty rich & kremowy lukier, betty ciasto mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Uniwersalny Tort Świąteczny Lub Ciasto Jabłkowo-Żurawinowe Bourbon, Pomidor Bon Bons, oraz Lody Bon Bons dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Zrobić i piec ciasto zgodnie z zaleceniami na polu 13x9-calowy patelni. Chłodne 15 minut.
W dużej misce, kruszyć ciepłe ciasto; wymieszać lukier, aż dobrze wymieszane. Przechowywać w lodówce 1 do 2 godzin lub do momentu, aż będzie wystarczająco twardy, aby kształtować.
Upuść mieszaninę przez łyżeczki do herbaty na arkusz ciastek. Kształt w kulki. (Jeśli mieszanina jest zbyt lepka, przechowywać w lodówce, aż wystarczająco twarde do kształtu.) Zamrażać 30 minut.
Ułóż inny arkusz ciastek folią. W 1-quart microwavable bowl, mikrofalówka 12 oz powłoka cukierki odkryte na wysoki 1 minuta 30 sekund; wymieszać. Kontynuuj podgrzewanie w mikrofalówce i mieszanie w 15-sekundowych odstępach, aż stopią się i będą gładkie.
Wyjmij jedną trzecią kulek z zamrażarki. Używając 2 widelców, zanurz i rzuć każdą kulkę w powłoce.
Umieścić na pokrytej folią blasze. Udekoruj według uznania. Przechowywać w lodówce ciasto kulki o 10 minut lub do momentu, gdy powłoka jest ustawiona. Stopić pozostałą powłokę cukierków w partiach 12-uncji; zanurzyć pozostałe kulki.
Podawać w temperaturze pokojowej. Przechowywać w szczelnym pojemniku.