Świąteczne Ciasto Bon Bons

Świąteczne Ciasto Bon Bons
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj świątecznego ciasta Bon Bons. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Ten przepis służy 37 i kosztuje 35 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę o smaku cukierków powłoki, betty rich & kremowy lukier, betty ciasto mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Uniwersalny Tort Świąteczny Lub Ciasto Jabłkowo-Żurawinowe Bourbon, Pomidor Bon Bons, oraz Lody Bon Bons dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Zrobić i piec ciasto zgodnie z zaleceniami na polu 13x9-calowy patelni. Chłodne 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
W dużej misce, kruszyć ciepłe ciasto; wymieszać lukier, aż dobrze wymieszane. Przechowywać w lodówce 1 do 2 godzin lub do momentu, aż będzie wystarczająco twardy, aby kształtować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Upuść mieszaninę przez łyżeczki do herbaty na arkusz ciastek. Kształt w kulki. (Jeśli mieszanina jest zbyt lepka, przechowywać w lodówce, aż wystarczająco twarde do kształtu.) Zamrażać 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Ułóż inny arkusz ciastek folią. W 1-quart microwavable bowl, mikrofalówka 12 oz powłoka cukierki odkryte na wysoki 1 minuta 30 sekund; wymieszać. Kontynuuj podgrzewanie w mikrofalówce i mieszanie w 15-sekundowych odstępach, aż stopią się i będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
5
Wyjmij jedną trzecią kulek z zamrażarki. Używając 2 widelców, zanurz i rzuć każdą kulkę w powłoce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
6
Umieścić na pokrytej folią blasze. Udekoruj według uznania. Przechowywać w lodówce ciasto kulki o 10 minut lub do momentu, gdy powłoka jest ustawiona. Stopić pozostałą powłokę cukierków w partiach 12-uncji; zanurzyć pozostałe kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
Podawać w temperaturze pokojowej. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje37
Ocena Zdrowia0
Magazyn