Świąteczna szynka z Rieslingiem i musztardą

Świąteczna szynka z Rieslingiem i musztardą
Świąteczna szynka z Rieslingiem i musztardą to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 622 kalorie, 4G białka, oraz 63g tłuszczu. Na $5.69 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pieprz, suszone, sól koszerna, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Świąteczna Szynka Z Rieslingiem I Musztardą, Coq au Riesling, oraz Coq Au Riesling.

Instrukcje

1
Ułóż stelaż w najniższym poziomie piekarnika; rozgrzej do 149°. pozostawiając tłuszcz nienaruszony, usuń skórkę z większości szynki, pozostawiając wokół końca kości trzonu.Tłuszcz poprzecznie (nie kroić na mięso)na szynce z równoległymi cięciami rozmieszczonymi w odległości 1/2"OD SIEBIE.
Składniki, których będziesz potrzebować
KościKości
MięsoMięso
WołowinaWołowina
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Na dużą patelnię ułożyć szynkę.Gotować 1 szklankę Riesling i 7 szklanek wody w asaucepan przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RieslingRiesling
WodaWoda
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Wlać do dna patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piecz szynkę, fastrygując panjuices od czasu do czasu, aż do natychmiastowego odczytu termometru włożonego do środka hamregisters 43°, 2 1/2-3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
W międzyczasie roztopić masło w mediumskillet na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
6
Dodać szalotki irymowe gałązki; gotować, często mieszając, dopóki szalotki są bardzo miękkie, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
7
Zdjąć patelnię z ognia; wymieszać w pozostałej1 filiżance Rieslinga. Wróć do pieca. Zwiększenie ogrzać do średniej-wysokiej, doprowadzić do duszenia, i gotować, aż zmniejszy się do 1/4 filiżanki, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RieslingRiesling
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiecPiec
PatelniaPatelnia
8
Wyjąć gałązki tymianku itransferować mieszaninę do robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianekświeży Tymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
9
Dodaj liście, musztardę, miód, pieprz i sól. Proces aż do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
PieprzPieprz
MiódMiód
SólSól
10
Wyjmij patelnię z piekarnika i zwiększ temperaturę do 177°. za pomocą pędzla do ciasta rozprowadź
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
11
Mieszanka Rieslinga na szynce. Powrót panto piekarnik i piec szynkę, tenting z foilif brązowienie zbyt szybko, aż internaltemperature rejestruje 57° i crust isgolden brown, 15-30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RieslingRiesling
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Szynkę przełożyć na duży talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
13
Odstawić na 30 minut przed rzeźbieniem. Odtłuszczone tłuszcz z soków, podgrzać, i wlać soki do dzbanka amedium; służyć obok.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn