Świeży Tort Rabarbarowy

Świeży Tort Rabarbarowy
Świeży tort rabarbarowy to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Świetnie sprawdza się jako deser. Jeśli masz rabarbar, żółtka jaj, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Staromodny Tort Rabarbarowy, Rabarbar Truskawkowy Tort, oraz Wiosenny Tort Rabarbarowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Przygotuj naczynie do pieczenia 9x9 cali za pomocą sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Wymieszać 1 szklankę mąki, 2 łyżki cukru i roztopione masło, aż dobrze się połączą; wkleić mieszaninę na dno przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Piec skorupę w nagrzanym piekarniku, aż bardzo lekko rumiane, o 25 protokół. Odstawić do ostygnięcia. Zwiększyć ciepło piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Wymieszaj razem 1 1/4 szklanki cukru, rabarbar, 2 łyżki mąki, mleko i ubite żółtka aż do całkowitego połączenia; zalej skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
5
Piec w piekarniku, aż zestaw, 40 do 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn