Świeży Tort Rabarbarowy
Świeży tort rabarbarowy to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Świetnie sprawdza się jako deser. Jeśli masz rabarbar, żółtka jaj, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Staromodny Tort Rabarbarowy, Rabarbar Truskawkowy Tort, oraz Wiosenny Tort Rabarbarowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Przygotuj naczynie do pieczenia 9x9 cali za pomocą sprayu do gotowania.
Wymieszać 1 szklankę mąki, 2 łyżki cukru i roztopione masło, aż dobrze się połączą; wkleić mieszaninę na dno przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec skorupę w nagrzanym piekarniku, aż bardzo lekko rumiane, o 25 protokół. Odstawić do ostygnięcia. Zwiększyć ciepło piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C.)
Wymieszaj razem 1 1/4 szklanki cukru, rabarbar, 2 łyżki mąki, mleko i ubite żółtka aż do całkowitego połączenia; zalej skórką.
Piec w piekarniku, aż zestaw, 40 do 45 protokół.