Świeże warzywa Stir-Fry z Peppery Orange wołowina

Świeże warzywa Stir-Fry z Peppery Orange wołowina
Świeże warzywa Stir-Fry z pieprzową pomarańczową wołowiną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 548 kalorii, 34g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.53 za porcję. Jeśli masz pod ręką paprykę, sól, dżem pomarańczowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Świeże warzywa Stir-Fry z Peppery Orange wołowina, Wołowina i kapusta Stir Fry, oraz Stir-Fry z wołowiną i brokułami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W garnku zagotuj ryż i wodę. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Rozgrzać olej sezamowy na patelni na średnim ogniu, i gotować 2 ząbki czosnku 2 protokół, do miękkości. Roztopić masło na patelni. Wołowinę doprawić solą i 2 łyżeczkami czerwonej papryki. Gotować i wymieszać wołowinę na patelni 10 protokół, aż równomiernie brązowy. Rezerwując kapiele z patelni, przełożyć gotowaną wołowinę do miski i zalać 3 łyżkami sosu teriyaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Roztopić pozostałe masło na oddzielnej patelni na średnim ogniu, i gotować pozostały czosnek 2 protokół, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Czosnek wyjąć i odstawić na bok. Wymieszać grzyby i cebulę na patelni, i gotować, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Wymieszać z kapustą, zieloną papryką, czerwoną papryką i żółtą papryką. Gotować 3 protokół, do miękkości, ale nadal chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółtaPapryka żółta
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
6
Wyjąć patelnię z ognia, i wymieszać w pozostałych 1/2 sos teriyaki łyżka stołowa i 1/2 zastrzeżone kapieli patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Podgrzać Pozostałe kapie patelni na patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Wymieszać w pozostałych płatków czerwonej papryki, sos teriyaki z miski wołowiny, zastrzeżone czosnek, skrobia kukurydziana, brązowy cukier, bulion wołowy, i dżem pomarańczowy. Gotować 5 minut, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Wyjąć czosnek i wymieszać z wołowiną do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
10
Podawać wołowinę i warzywa, wraz z niektórymi sokami z patelni, nad gotowanym ryżem. Top z makaronem chow mein, i posypać proszkiem musztardowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Posiekanej Sałaty Rzymskiej Z 1 Małej Sałaty3 Szklanki Posiekanej Sałaty Rzymskiej Z 1 Małej Sałaty
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Ryż GotowanyRyż Gotowany
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia29
Magazyn