Świeże babeczki imbirowe mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 218 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 18. Udaj się do sklepu i odbierz melasę, mielone goździki, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Babeczki z dyni imbirowe z lukrem z serem imbirowym, Imbir Cupcakes Z Imbirowym Serem Lukier Przepis, oraz Świeże Babeczki Truskawkowe.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku. Line 2 (12-studzienkowe) patelnie na muffinki z 9 wkładkami papierowymi każda; zestaw aside.In średnia miska, ubić razem mąkę, cynamon, goździki, pieprz i sól, aby rozbić wszelkie grudki i napowietrzyć; odstawić. W dużej misce, ubić melasę, olej i cukier razem, aż smooth.In duży rondel, doprowadzić wodę do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
3/4 łyżeczki Melasy
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
8 (U-12) Krewetek
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Ubij sodę oczyszczoną, a następnie ubijaj mieszaninę melasy aż do połączenia; usuń z ognia. Za pomocą gumowej szpatułki wymieszać mielony imbir z mieszaniną melasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
3/4 łyżeczki Melasy
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Wymieszać suche składniki, trochę na raz, do ciasta, aż po prostu połączone. Używając gumowej szpatułki, mieszaj jajka, aż się połączą.Napełnij studzienki muffinowe około trzech czwartych drogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Umieść patelnie na muffinki obok siebie w piekarniku i piecz przez 9 minut. Obróć patelnie z przodu do tyłu i z boku na bok i piec, aż wykałaczka włożona do środka babeczek wyjdzie czysta, o 8 do 9 minut więcej.