Świeża kiełbasa i brokuły Rabe (Salsicce e Friarelli)

Świeża kiełbasa i brokuły Rabe (Salsicce e Friarelli)
Świeża kiełbasa i brokuły Rabe (Salsicce e Friarelli) jest דל פחמימות,zny przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 882 kalorie, 49g białka, oraz 69g tłuszczu. Na 6,64 zł / porcja, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pieprz, oliwa z oliwek, brokuły rabe, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Dobrze sprawdza się jako kosztowna przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest niesamowite. Świeża kiełbasa i brokuły Rabe (Salsicce e Friarelli), Brokuły Rabe I Kiełbasa, oraz Makaron z brokułami i kiełbasą są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W misce mieszania, wymieszać razem łopatki wieprzowe i pancetta rękami, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Dodać pieprz, sól, wino, oregano i płatki chili i wymieszać, aż dobrze wymieszane, ponownie rękami. Pracuj szybko tutaj, aby temperatura ciała nie zmieniała tekstury tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
PieprzPieprz
SólSól
WinoWino
3
Ustaw nadziewarkę do kiełbas i umieść obudowę nad podajnikiem lejkowym. Jeśli nie masz nadziewarki do kiełbasy, uformuj kiełbasę na 1/4-funtowe kłody ręcznie. Jeśli używasz nadziewarki do kiełbasy, wsadź kiełbasę do osłonek, skręcając co 3 1/2 do 4 cali, aby uzyskać 4-uncję kiełbas i utworzyć 22 do 25 kiełbas. Nakłuj je igłą i odstaw w chłodnym miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
LejekLejek
4
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli. Ustaw lodową kąpiel obok kuchenki. Blanszować brokuły przez 2 minuty, odświeżyć w kąpieli lodowej i odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
WodaWoda
SólSól
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiecPiec
5
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
6
Umieść pokrojone kiełbaski na patelni odpornej na piekarnik i dusić do połowy gotowane, 5 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Umieść patelnię na średnim ogniu i nadal gotować, aż kiełbaski będą głęboko złoty kolor, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać czosnek i brokuły rabe i, mieszając, gotować, aż brokuły rabe jest gorąca, 5 do 7 Więcej minut. Tymczasem, na małej tacy arkuszy, tosty bułkę tartą pod brojlerem, aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Bułka TartaBułka Tarta
CzosnekCzosnek
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
9
Wyjąć do małej miski, dodać olej i dobrze wymieszać. Ułóż brokułowy rabe na talerzu, posyp bułką tartą, umieść kiełbaski obok brokułowego rabe i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Bułka TartaBułka Tarta
KiełbasaKiełbasa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia35
Magazyn