Świerki Stożkowe Cukrowe
Świerki stożkowe cukru mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 433 kalorii, 2G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 77 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cukru cukierniczego, żelowego barwnika spożywczego, dekoracji cukierków i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Choinki Z Rożkami Do Lodów, Świerk Peklowany Gravlox ze świerkowym Pesto Crostini, oraz Łatwe i pyszne sposoby na urozmaicenie ciasta na ciasteczka cukrowe dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Za pomocą ząbkowanego noża ostrożnie nacinaj i przycinaj rożki lodów na żądaną wysokość. W małej misce połącz 3/4 szklanki lukru i cukru cukierniczego; odcień zielony. Odłóż pozostały lukier na bok.
Wytnij otwór w rogu ciasta lub plastikowej torby; włóż gwiazdkę # 7
Wypełnij zielonym lukrem. Lukier rurowy w nakładających się rzędach nad stożkami. Udekoruj cukierkami.
Gdy lukier na drzewach wyschnie, rozłóż biały lukier na dużym półmisku, aby przypominał śnieg. Ułóż drzewa na matowym talerzu.