Śródziemnomorska Faszerowana Papryka

Śródziemnomorska Faszerowana Papryka
Śródziemnomorska nadziewana papryka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 420 kalorii, 20g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, czosnek, kuskus i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cynamon można śledzić to danie główne z Krówka Cynamonowa jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Śródziemnomorska faszerowana papryka, Śródziemnomorska Faszerowana Papryka, oraz Nadziewane Papryki Po Śródziemnomorsku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 1/2 szklanki lekko osolonej wody do wrzenia. Wymieszać z kuskusem. Przykryć, zdjąć z ognia i odstawić do wchłonięcia wody, Około 5 minut. Puch kuskus lekko widelcem i ponownie przykryć. W małej misce, połączyć kminek, cynamon, cukier i 1/2 łyżeczki. sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
KuskusKuskus
KminekKminek
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ciepły olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać czosnek i smażyć na złoty kolor, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
4
Dodać wołowinę i gotować, mieszając i rozbijając go, aż nie będzie już różowy, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
5
Dodaj cebulę i imbir i gotować, mieszając, aż cebula zacznie mięknąć, o 4 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
CebulaCebula
6
Posypać mieszankę kminku nad wołowiną i smażyć przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KminekKminek
WołowinaWołowina
7
Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i wymieszać w sosie pomidorowym, 1/2 szklanki wody, ciecierzycy i moreli. Dobrze wymieszać, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dołu patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
CiecierzycaCiecierzyca
MorelaMorela
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Zdjąć z ognia i wymieszać z kuskusem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KuskusKuskus
9
Rozgrzej piekarnik do 191° i zamyś kwadratowe naczynie do pieczenia 8 cali sprayem do gotowania. Jeśli papryka nie stoi w pozycji pionowej, odciąć mały kawałek DNA papryki do poziomu. Papryki studzić mieszanką mięsną; umieścić je w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
PaprykaPapryka
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
10
Wlać 1/4 szklanki wody do naczynia do pieczenia, przykryć folią i piec, aż papryka będzie miękka po przekłuciu nożem, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn