Śródziemnomorska Faszerowana Papryka
Śródziemnomorska nadziewana papryka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 420 kalorii, 20g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, czosnek, kuskus i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cynamon można śledzić to danie główne z Krówka Cynamonowa jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Śródziemnomorska faszerowana papryka, Śródziemnomorska Faszerowana Papryka, oraz Nadziewane Papryki Po Śródziemnomorsku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 1/2 szklanki lekko osolonej wody do wrzenia. Wymieszać z kuskusem. Przykryć, zdjąć z ognia i odstawić do wchłonięcia wody, Około 5 minut. Puch kuskus lekko widelcem i ponownie przykryć. W małej misce, połączyć kminek, cynamon, cukier i 1/2 łyżeczki. sól.
Ciepły olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i smażyć na złoty kolor, o 1 minutę.
Dodać wołowinę i gotować, mieszając i rozbijając go, aż nie będzie już różowy, o 4 protokół.
Dodaj cebulę i imbir i gotować, mieszając, aż cebula zacznie mięknąć, o 4 minuty dłużej.
Posypać mieszankę kminku nad wołowiną i smażyć przez 1 minutę.
Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i wymieszać w sosie pomidorowym, 1/2 szklanki wody, ciecierzycy i moreli. Dobrze wymieszać, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dołu patelni.
Zdjąć z ognia i wymieszać z kuskusem.
Rozgrzej piekarnik do 191° i zamyś kwadratowe naczynie do pieczenia 8 cali sprayem do gotowania. Jeśli papryka nie stoi w pozycji pionowej, odciąć mały kawałek DNA papryki do poziomu. Papryki studzić mieszanką mięsną; umieścić je w naczyniu do pieczenia.
Wlać 1/4 szklanki wody do naczynia do pieczenia, przykryć folią i piec, aż papryka będzie miękka po przekłuciu nożem, około 45 minut.