Średniowieczne Ciasto Zamkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj średniowiecznego ciasta Zamkowego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 77 centów za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 16 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ciastko oreo, bułkę z przekąskami z owocami do żucia, pudding instant o smaku czekoladowym i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Easy castle cake, Tort Nawiedzony Zamek, oraz Snow Castle Cake.
Instrukcje
Wlać mleko do miski; dodać suchy budyń mix. Ubić trzepaczką 2 min.
Wyjąć 1/2 szklanki ubitej polewy; odstawić. Delikatnie wymieszać pozostałą bitą polewę do masy budyniowej. Przechowywać w lodówce 15 min. aż mieszanina zgęstnieje.
Pokroić 1 ciasto na pół poziomo.
Ułożyć ciasto na pół talerza.
Rozłóż około 1 cala grubości z mieszaniny budyniu; top z drugiej połowie ciasto. Mróz kończy się mieszanką budyniową.
Drugie ciasto przeciąć na pół pionowo; stanąć na końcu z każdej strony głównej sekcji. Mróz całe ciasto z mieszanką budyniową.
Odciąć końcówki stożka; umieścić na środku każdej wieży. Udekoruj wierzch ciasta paluszkami Grahama, pokrojonymi na pół, ciastkiem, lukrecją i dodatkowymi całymi paluszkami Grahama. Przykrywamy szczyt zamku posypką.
Wytnij cienkie Trójkąty z bułki owocowej; Utwórz "flagi", zwijając jeden bok trójkąta ciasno wokół wykałaczki.
Umieść "flagi" na końcówkach stożka.
Odcień zarezerwowane 1/2 Puchar bita polewa z barwnikiem spożywczym.
Rozłóż wokół podstawy ciasta, aby przypominać wodę.
Posyp dodatkowe pokruszone ciasteczka wokół fosy, aby przypominały glebę lub drogę.