Śniadanie Ropucha w dziurze

Śniadanie Ropucha w dziurze
Śniadanie Ropucha w dziurze może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 505 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka proszku do pieczenia, śniadanie kiełbasa linki, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ognisko śniadanie Ropucha w dziurze, Ropucha w dziurze kanapki śniadaniowe # SundaySupper, oraz Ropucha w dziurze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać mąkę kukurydzianą, mąkę, cukier, sól i proszek do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać mleko i jajka i ubijać, aż tylko połączone i nie smugi mąki pozostają; odstawić. (Ciasto można przygotować do 1 dnia wcześniej, przykryć folią i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
MlekoMleko
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Rozgrzej piekarnik do 191° i ułóż stojak na środku.Roztopić masło w dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu, aż do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
4
Dodać kiełbaski i gotować, obracając od czasu do czasu, aż rumiane na całym i gotowane przez, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
5
Przenieś na duży talerz.
6
Ubić ciasto do rekombinacji, a następnie wlać do patelni w równej warstwie. Ułóż kiełbaski na wierzchu ciasta w jednej warstwie i skrop odmierzonego syropu klonowego na powierzchni ciasta i kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Przenieść patelnię do piekarnika i piec, aż ciasto jest dmuchany, gotowane przez, i złoty kolor na dole, o 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Pokroić w kliny i podawać natychmiast, przechodząc więcej syropu klonowego z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn