Łyżka Do Kawy Duszona Jagnięcina

Łyżka Do Kawy Duszona Jagnięcina
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać kawę duszone łyżka jagnięcina spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 52g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 435 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $4.97 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz nogę jagnięciny, wino, pomidor i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Jagnięcinę Mean można jeść łyżką, Gigot a la Cuillère-Francuska wolno gotowana łyżka jagnięcina, oraz Trzcina Jagnięca Duszona dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Zmielić 2 ząbki czosnku i natrzeć na jagnięcinę, rozprowadzając równomiernie. Jagnięcinę obficie posypać solą i pieprzem. Umieścić jagnięcinę na stojaku w kształcie litery V w dużej patelni do pieczenia. Surround rack z cebulą, marchew, szalotka, pomidor, i pozostałe 4 ząbki czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
SzalotkaSzalotka
MarchewMarchew
PomidorPomidor
Mięso MieloneMięso Mielone
CebulaCebula
JagnięcinaJagnięcina
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Skropić oliwą z oliwek na warzywa i jagnięcinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
JagnięcinaJagnięcina
4
Pieczeń 30 minut. Zmniejszyć ogień do 350 i gotować kolejne 30 minut.
5
Zmniejsz temperaturę do 25
6
Przełożyć jagnięcinę na talerz i podnieść stelaż z patelni. Ustaw patelnię na palniku na dużym ogniu, dodaj wino i gotuj, używając szerokiej metalowej szpatułki, aby wymieszać i zeskrobać karmelizowane warzywa z dna patelni, aż wino zmniejszy się o połowę. Wymieszać w 2 filiżanki kawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
KawaKawa
JagnięcinaJagnięcina
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
7
Zdjąć z ognia. Odstawić jagnięcinę na patelnię( bez stelaża); na nią nałożyć łyżkę soków. Przykryć szczelnie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
8
Powrót do piekarnika i gotować, aż jagnięcina będzie miękka i odciągając od kości, o 5 godzin, obracając jagnięcinę raz w połowie gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
KościKości
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Przełożyć jagnięcinę na talerz i przykryć folią. Podgrzej pozostałą 1 filiżankę kawy i wlej płynem i warzywami z patelni do blendera, pracując partiami w razie potrzeby. Puls do gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
KawaKawa
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
10
Wlać sos przez sitko ustawione nad miską, używając tylnej części łyżki lub chochli, aby w razie potrzeby przepchnąć go. Doprawić sosem solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
ChochlaChochla
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Połowę sosu polać jagnięciną, a resztę podawać w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Jagnięcinę posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
JagnięcinaJagnięcina
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia76
Magazyn