Łosoś Z Ziemniaków

Łosoś Z Ziemniaków
Łosoś z ziemniaków jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 22g białka, oraz 2G tłuszczu. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 16 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, przyprawę do pieprzu cytrynowego, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Łosoś Pokrojony W Ziemniaki, Łosoś z ziemniaków z sałatką ziołową, oraz Pecan Crusted Sweet Potato-Salmon Cakes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usunąć i wyrzucić skórę z ryb.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
2
Pokrój rybę na 4 porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
3
Białko jajka wymieszać widelcem z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
WodaWoda
4
Wymieszaj suche ziemniaki, skrobię kukurydzianą, paprykę i przyprawę cytrynowo-pieprzową. Zanurz tylko górne boki ryby w mieszaninie białek jaj, a następnie naciśnij w mieszaninie ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Białka JajBiałka Jaj
ZiemniakZiemniak
PaprykaPapryka
RybyRyby
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
5
W 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na dużym ogniu. Gotować ryby, ziemniaki bok w dół, w oleju 3 protokół. Ostrożnie obracaj ryby, używając szerokiej szpatułki z rowkiem. Zmniejszyć ciepło do średniego. Gotować około 3 minut dłużej lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzpatułkaSzpatułka

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćNormalny
Gotowe W16 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn