Łosoś w sosie z Czarnej Fasoli

Łosoś w sosie z Czarnej Fasoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj łososia z sosem z Czarnej Fasoli. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,14 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 347 kalorii, 36g białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz fermentowaną fasolę, wino ryżowe, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Łosoś w sosie z Czarnej Fasoli, Łosoś ze szparagami w sosie z Czarnej Fasoli, oraz Łosoś gotowany na parze z pikantnym sosem z Czarnej Fasoli.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Lekko posmaruj płytką patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz 1/2 szklanki wrzącej wody i posiekaną fasolę w małej misce; odstawić na 10 minut, a następnie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
W międzyczasie ułóż łososia na patelni, oskórowany bokiem do dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Skropić 2 łyżki oleju na łososia i piec przez 10 do 12 minut lub aż gotowane do pożądanej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
W międzyczasie rozgrzać 2 łyżeczki oleju w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Dodać namoczoną i odsączoną czarną fasolę, imbir i czosnek; gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czarna FasolaCzarna Fasola
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
7
Wymieszać bulion, 1/3 szklanki wody, wino, skrobia kukurydziana i cukier w misce i dodać do mieszanki czarnej fasoli. Doprowadzić sos do wrzenia, stale mieszając i gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
BulionBulion
SOSSOS
CukierCukier
WodaWoda
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Podawać każdą porcję łososia z dodatkiem sosu i posypane szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
łosośłosoś
SOSSOS
9
Smak
10
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
11
Wydane przez Broadway Books.Absolwentka Culinary Institute of America, Sara Moulton prowadzi obecnie zupełnie nowy serial TV Food Network Sara ' s Secret, a także Cooking Live with Sara Moulton. Pełni również funkcję szefa kuchni dla smakoszy i redaktora żywności dla Good Morning America, często pojawiając się w serialu. Mieszka w Nowym Jorku z mężem i dwójką dzieci.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Lapis Luna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn