Łosoś Teriyaki Z Masłem Marmoladowym

Łosoś Teriyaki Z Masłem Marmoladowym
Przepis Łosoś Teriyaki z masłem Marmoladowym może zaspokoić Japońskie pragnienie w około 2 godziny i 26 minut. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.29 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 335 kalorii, 5G białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, sos sojowy, wino ryżowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Łosoś smażony z marmoladą rabarbarową, Pieczony łosoś z glazurą sojowo-Marmoladową, oraz Melasa-Marmolada Glazurowany Łosoś.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Lapis Luna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 26 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn