Łosoś Suszony Ouzo

Łosoś Suszony Ouzo
Łosoś Peklowany Ouzo to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1125 kalorii, 102g białka, oraz 64G tłuszczu każdy. Na 13,03 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Cristina Ferrare ma 3 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz suszonego łososia ouzo, sok z cytryny, filed under: ryby i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Łosoś Suszony Ouzo, Krewetki ouzo suszone solą, oraz Bourbon Cured Salmon dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia68
Rodzaje PotrawNapojeDrinki
Magazyn