Łosoś-Makaron
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj łososia-makaron. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 29g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.68 za porcję. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, zieloną cebulę, linguine i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Muszka Makaron Toss, Pat ' s Pasta Toss, oraz Taco Pasta Toss dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować i odsączyć linguine zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól.
Tymczasem w 12-patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu. Łososia gotować w oleju 4 do 5 minut, mieszając delikatnie i często, aż łosoś będzie łatwo płatków widelcem (łosoś może się rozpadać).
Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Dodać grzyby, szparagi i czosnek na patelni; gotować i mieszać 2 protokół. Wymieszać z bazylią, pomidorami i cebulą; gotować i mieszać 1 minutę dłużej.
W szklanej miarce 2-szklankowej wymieszaj skrobię kukurydzianą do bulionu.
Dodaj do mieszanki warzywnej. Gotować i mieszać 1 do 2 minut lub aż sos zgęstnieje i bąbelkami. Wymieszać z łososiem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.