Łatwy Parmezan Wieprzowy
Łatwy parmezan wieprzowy może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.7 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz bułkę tartą, substytut jajka, sos spaghetti i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest solidne. Spróbuj Łatwe Pieczone Kotlety Wieprzowe Z Parmezanem, Łatwe Parmezanowe paluszki z kurczaka i Parmezanowe okłady z kurczaka, oraz Wieprzowina na BlogHer Food 2013 + niesamowicie łatwa do powolnego gotowania wieprzowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim tłuszczu z kotletów wieprzowych.
Umieść kotlety między dwoma arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i spłaszcz do grubości 1/4 cala, używając młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Połączyć bułkę tartą i parmezan w małej misce. Kotlety zanurzyć w substytucie jajka; pogłębiać w mieszaninie bułki tartej.
Płaszcz Duży żaroodporny nonstick patelni z gotowania sprayu; miejsce na średnim ogniu, aż gorące.
Dodaj kotlety i gotować 1 do 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Polać kotletami sosem spaghetti. Przykryć i piec w 350 przez 25 minut lub aż kotlety będą miękkie. Posypać serem mozzarella.
Piec 5 dodatkowych minut lub aż ser topi.