Łatwy krem z kokosowego ciasta
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 633 kalorie, 5G białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mleko, jedna z gotowych skórek keeblera. JEST NOWY, który działa idealnie, Pianki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 75 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Kokosowe Bez Gotowania, Ciasto Z Kremem Kokosowym, oraz Łatwe Ciasto Z Kremem Kokosowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj skórkę, jeśli tego nie zrobiłeś i przygotuj ją do filled.In duża, Bezpieczna w kuchence mikrofalowej miska, połącz śmietanę kokosową, mleko i pianki. Wymieszaj wszystko razem, pokrywając malwy śmietaną z mieszanki kokosowej. Kuchenka mikrofalowa na wysoki, mieszając co 30 sekund, aż pianki są stopione i mieszanina jest gładka.
Umieścić całą miskę w lodówce na 1 godzinę, aby zagęścić.Po 1 godzinie ubij całą śmietanę i odstaw na bok. Za pomocą miksera ręcznego lub stojącego, ubijaj lekko grubszą mieszankę kokosową przez około minutę lub do momentu, gdy zostanie rozjaśniona (w tym momencie nie będzie puszysta). Złóż całą śmietanę do ubijania, a następnie złóż tylko 1 szklankę kokosa. Ułóż wszystko w cieście i schładzaj przez 2-3 godziny. W międzyczasie upiecz Pozostałe kokosy, układając je na pergaminie lub wyłożonej folią blasze ciastek i piecz w temperaturze 350 przez około 8 minut.
Posypać schłodzonym, tosty Kokosowe na ciasto.