Łatwy krem z kokosowego ciasta

Łatwy krem z kokosowego ciasta
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 633 kalorie, 5G białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mleko, jedna z gotowych skórek keeblera. JEST NOWY, który działa idealnie, Pianki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 75 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Kokosowe Bez Gotowania, Ciasto Z Kremem Kokosowym, oraz Łatwe Ciasto Z Kremem Kokosowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj skórkę, jeśli tego nie zrobiłeś i przygotuj ją do filled.In duża, Bezpieczna w kuchence mikrofalowej miska, połącz śmietanę kokosową, mleko i pianki. Wymieszaj wszystko razem, pokrywając malwy śmietaną z mieszanki kokosowej. Kuchenka mikrofalowa na wysoki, mieszając co 30 sekund, aż pianki są stopione i mieszanina jest gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem KokosowyKrem Kokosowy
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieścić całą miskę w lodówce na 1 godzinę, aby zagęścić.Po 1 godzinie ubij całą śmietanę i odstaw na bok. Za pomocą miksera ręcznego lub stojącego, ubijaj lekko grubszą mieszankę kokosową przez około minutę lub do momentu, gdy zostanie rozjaśniona (w tym momencie nie będzie puszysta). Złóż całą śmietanę do ubijania, a następnie złóż tylko 1 szklankę kokosa. Ułóż wszystko w cieście i schładzaj przez 2-3 godziny. W międzyczasie upiecz Pozostałe kokosy, układając je na pergaminie lub wyłożonej folią blasze ciastek i piecz w temperaturze 350 przez około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Posypać schłodzonym, tosty Kokosowe na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn