Nadziewane Chiles Poblano z sosem orzechowym i pestkami granatu
Need a przystawka bezglutenowa? Nadziewane Chiles Poblano z sosem orzechowym i pestkami granatu może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 4,87 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 640 kalorii, 38g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Przepis ten zachwycił 76 osób. Mieszanka łopatki wieprzowej, brzoskwinia, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Nadziewane Chiles Poblano z sosem orzechowym i pestkami granatu, Jajecznica Nadziewana Poblano Chiles Z Pikantnym Sosem Serowym, oraz Nadziewane Chiles Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso).
Instrukcje
1
Włożyć wieprzowinę do 3-ćwiartkowego ciężkiego rondla z solą, plasterkiem cebuli, czosnkiem, tymiankiem i wystarczającą ilością zimnej wody, aby pokryć ją o 1/2 cala i doprowadzić do wrzenia, odtłuszczając pianę. Zmniejszyć ogień i dusić, częściowo pokryte, aż wieprzowina jest bardzo miękka, 1 do 1 1/2 godziny. Schłodzić wieprzowinę w płynie, odsłoniętą, 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odcedzić, a następnie pokroić wieprzowinę w 1/3 cala kostkę. Wyrzucić cebulę, czosnek i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
1
Cebulę i czosnek ugotować w olejach w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż zmiękną, 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj pomidory, tymianek, liście laurowe, cynamon, ziele angielskie, goździki, gałkę muszkatołową, 1 łyżkę octu, 1 1/2 łyżeczki cukru i 3/4 łyżeczki soli i gotuj na wolnym ogniu, odsłonięte, mieszając od czasu do czasu, aż pomidory się rozbiją i sos lekko zgęstnieje, 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Podczas gdy pomidory gotują się na wolnym ogniu, przeciąć X na dnie brzoskwini, a następnie zanurzyć we wrzącej wodzie, aż skóra zacznie się poluzować, 10 do 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Przenieść brzoskwinię do miski z zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie, a następnie obrać, Dot, i kostkę (1/3 cala).
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Wyrzucić liście laurowe, gałązkę tymianku i laskę cynamonu z mieszaniny pomidorów, następnie dodać pokrojoną w kostkę wieprzowinę i pozostałe składniki nadzienia i gotować na wolnym ogniu, odsłonięte, mieszając od czasu do czasu, aż owoce zmiękną, ale nadal nienaruszone, 8 do 10 minut. Doprawić solą, cukrem i octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Ząbków Czosnku
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
1
Przecedzić orzechy włoskie i migdały w blenderze z mlekiem, serem, 1 łyżką cukru i 1/4 łyżeczki soli, aż będzie gładka i jedwabista, o 2 protokół. (Sos powinien grubo pokryć tył dużej łyżki. Jeśli sos jest zbyt cienki, dodaj więcej migdałów i przecier. Jeśli jest zbyt gęsty, dodaj więcej mleka.) Doprawić solą i cukrem.
Wytnij wzdłużną szczelinę w każdym chile i ostrożnie wyciąć nasiona nożycami kuchennymi, pozostawiając łodygę nienaruszoną. (Dla łagodniejszego ciepła, ostrożnie wyciąć żebra również.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
3
Dziel nadzienie wieprzowe między chiles, a następnie zamknij, lekko zachodzące na siebie boki otworów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
4
Przenieść, szew boki do góry, do 13-przez 9-calowe płytkie naczynie do pieczenia, następnie przykryć folią i piec, aż tylko ogrzane przez, 15 do 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Podawać chiles ciepłe lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1
* Wieprzowina może być gotowana 1 dzień wcześniej. Schłodzić w bulionie, nieosłonięte, potem schłodzić w bulionie, przykryte.* Sos można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.* Chiles można prażyć 1 dzień wcześniej. Schłodzić, przykryć, a następnie osuszyć przed napełnieniem.