Łatwe sajgonki ze słodko-kwaśnym sosem pomarańczowym
Łatwe sajgonki ze słodko-kwaśnym sosem pomarańczowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 250 i kosztuje 34 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 204 kalorie, 0g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jeśli masz olej roślinny, owijki z jajkiem, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest improwizowalne. Spróbuj Sos słodko-kwaśny (do maczania jajek i nie tylko), Resztki indyczych sajgonek z żurawinowym sosem słodko-kwaśnym, oraz Morelowy Sos Słodko-Kwaśny Do Maczania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brązowa kiełbasa w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, mieszając, aż się kruszy i nie jest już różowy.
Odcedzić nadmiar tłuszczu i osuszyć ręcznikami papierowymi, jeśli to konieczne. Powrót kiełbasa na patelni. Wymieszać imbir i czosnek; gotować 1 minutę.
Dodać coleslaw mix, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 3 minut lub aż coleslaw mix jest miękka; odstawić 30 minut do ostygnięcia.
Łyżka 1/4 szklanki mieszanki kiełbasy w środku każdego opakowania rolki jaj. Fold górny róg każdej owijki nad napełnianiem; fold lewy i prawy róg nad napełnianiem. Lekko szczotkuj pozostały róg wodą; szczelnie zwiń wypełniony koniec w kierunku pozostałego rogu i delikatnie naciśnij, aby uszczelnić.
Wlać olej roślinny na głębokość 2 cali do wok lub holenderskiego piekarnika; podgrzać do 37
Smażyć, partiami, 2 do 3 minut lub do złotego, obracając raz; odcedzić na ręcznikach papierowych.
Uwaga: sajgonki można składać do dnia poprzedzającego.
Umieścić je w jednej warstwie na blasze do pieczenia, przykryć szczelnie folią i schłodzić. Smażyć zgodnie z instrukcją receptury. Nie smażyć ich z wyprzedzeniem ani nie smażyć i zamrażać. Nie byliśmy zadowoleni z wyników.