Łatwe Pieczenie Ryb

Łatwe Pieczenie Ryb
Easy Bake Fish może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Na $4.1 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 298 kalorii, 34g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odebrać Dijon musztarda, miód, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 85%. Spróbuj Easy 1-2-3 Fish Bake, Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem), oraz łatwe smażenie ryb, jak zrobić smażenie ryb dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W małej misce wymieszaj miód, musztardę i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MusztardaMusztarda
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Rozłóż mieszaninę na stekach z łososia. Doprawić pieprzem. Ułóż w średnim naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z łososiaStek Z łososia
PieprzPieprz
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec 20 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy ryba łatwo się płatkami widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn