Łatwe panierowane filety rybne mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,28 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś filety rybne, płatki pietruszki, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Proste Ranchy Panierowane Filety Rybne, Łatwe Pieczone Filety Rybne, oraz Łatwe Filety Rybne Z Parmezanu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj płytką patelnię do pieczenia za pomocą nieprzywierającego sprayu do gotowania. W płytkim naczyniu lub patelni ciasto, połączyć grzanki, ser, płatki pietruszki i papryka; dobrze wymieszać. W innym płytkim naczyniu połączyć jajko, sok z cytryny i wodę; dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Suszona
Spray Do Gotowania
Sok Z Cytryny
Grzanki
Papryka
Ser
Woda
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Forma Pie
Piekarnik
2
Filety rybne pokroić na kawałki wielkości porcji. Zanurz się w mieszaninie jaj, chowając cienkie końce ryb Pod, aby uformować kawałki o jednolitej grubości. Zanurz ryby w mieszaninie croutona, delikatnie poklepując, aby pokryć; umieść w rozpylonej patelni. Spryskaj rybę sprayem do gotowania przez około 5 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Ryby
Grzanki
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Piec w temperaturze 177°. przez 10 do 15 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Esperto Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.