Łatwe muszelki babci

Łatwe muszelki babci
Łatwe muszle babci mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 411 kalorii, 15g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 70 centów za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 76 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz amerykański ser, sól, makaron z muszelkami i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Łatwe Nadziewane Muszle, Łatwe Nadziewane Wołowiną Skorupki, oraz Easy Meatball Nadziewane Muszle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
3
Na dużej patelni na średnim ogniu, ciepła skondensowana zupa. Nie rozcieńczać zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać ser i wymieszać, aż się stopi i dokładnie wymieszać. Wymieszać z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
SólSól
5
Do masy serowej dodać makaron z muszelkami i wymieszać, aż będzie równomiernie pokryty; podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
MakaronyMakarony

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn