Łatwe kokardki czosnkowo-oliwkowe

Łatwe kokardki czosnkowo-oliwkowe
Łatwe kokardki czosnkowo-oliwkowe wymagają z grubsza 55 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 97 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 30 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto na pizzę, oliwę z oliwek, oliwki kalamatan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Easy Black Olive Tapenade (również w wersji z zieloną oliwką!), Guziki i kokardki, oraz Kokardki Chili.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej rozwałkuj ciasto do pizzy, aż będzie miało grubość około 1/4 cala i mniej więcej prostokąt 14 na 13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Za PergaminOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Za Pergamin
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
3
Posypać 1/2 powierzchni ciasta oliwkami, 1/2 czosnku, 2 łyżkami startego sera i szczyptą soli. Złóż ciasto nad załączając polewy i rolki do uszczelnienia i spłaszczyć, tworząc 14 na 6-calowy prostokąt. Lekko posmaruj mąką i ponownie złóż na pół. Odstawić i pozostawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Tymczasem w małym rondlu na średnim ogniu dodaj oliwę z oliwek, pozostały czosnek i szczyptę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Podgrzewaj, aż sól się rozpuści, czosnek będzie delikatny, a garnek pachnący, około 5 minut. Zarezerwuj mieszaninę olejową do szczotkowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Po spożyciu ciasta rozłóż je i rozwałkuj do grubości 1/4 cala i szerokości 14 na 6 cali. Za pomocą ostrego noża lub noża do pizzy przyciąć krawędzie, a następnie pociąć je na paski o wymiarach 6 na 3/4 cala. Powinieneś skończyć z 12 do 14 pasków. Zawiąż każdy pasek w płaski węzeł i ułóż je na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Kolorowe Posypki Lub Małe KropkiKolorowe Posypki Lub Małe Kropki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
7
Posmaruj oliwą o smaku czosnkowym i włóż patelnię do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Piec, aż łuki są złotobrązowe i gotowane przez, o 10 do 12 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Wyjąć z piekarnika, posmarować jeszcze raz oliwą z oliwek z czosnku i posypać pozostałą łyżką startego sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn