Łatwe Ciasto czekoladowe bez jaj może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 458 kalorii. Jeśli masz wodę, sodę oczyszczoną, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 64 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ciasto czekoladowe bez jaj, jak zrobić ciasto czekoladowe bez jaj, Ciasto czekoladowe bez jaj, jak zrobić ciasto czekoladowe bez jaj, oraz Eggless Mocha Muffins / Easy eggless muffin.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka jeden 8 x 8 calowy kwadratowy patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
2
Mąkę, cukier, 3 łyżki kakao, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól przesiać razem. Zrób studnię w środku i dodaj wodę, olej, ocet i wanilię. Ubić, aż będzie gładka i wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Wanilia
Ocet
Kakao W Proszku
Mąka Uniwersalna
Cukier
Woda
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Połącz 1/2 szklanki kakao w proszku, słodzone mleko skondensowane i masło w górnej połowie podwójnego kotła i gotuj do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane Słodzone
Kakao W Proszku
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny Kocioł
2
Rozprowadzić ciepłą mieszaninę na wierzchu lekko schłodzonego ciasta.