Łatwa Zupa Wołowa

Łatwa Zupa Wołowa
Łatwa zupa wołowa wymaga mniej więcej 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Na 87 centów za porcję, dostajesz zupę, która serwuje 6. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz cukier, pomidory z puszki, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Podobne przepisy to Łatwa Warzywna Zupa Wołowa, Łatwa zupa z wołowiny i makaronu, oraz Łatwa Wołowa Zupa Jęczmienna.

Instrukcje

1
W rondlu na średnim ogniu gotować wołowinę, aż nie będzie już różowa; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10-15 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn