Łatwa zupa warzywna z wołowiną
Jeśli masz około 1 godziny do spędzenia w kuchni, Easy Vegetable Beef Soup może być niesamowitym przepisem bezglutenowym, bezmlecznym i Whole 30 do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 321 kalorii , 17 g białka i 12 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 8 osób i kosztuje 1,03 USD za porcję. Jest idealny na zimę . Ten przepis lubi 237 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się dobrze jako niedrogie danie główne. Jest dostarczany przez Allrecipes. Mieszanka wody, warzyw, ziemniaków i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje niesamowitą ocenę Spoonacular wynoszącą 81% . Wypróbuj Easy Vegetable Beef Soup , Wintery Vegetable Beef Soup i Asian Vegetable Stir Fry With Ground Beef, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
W dużym garnku, na średnim ogniu, smaż wołowinę, aż się zrumieni; odcedź.
W dużym garnku na średnim ogniu wymieszaj ugotowaną wołowinę, wodę, pomidory, cebulę, ziemniaki, mieszane warzywa, bulion i pieprz. Doprowadź do wrzenia, a następnie zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 45 minut.