Łatwa Sałatka kukurydziana może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 1G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 46 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka zielonej cebuli, papryki pomarańczowej, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka z rukoli, kukurydzy i pieprzu: łatwa Sałatka późnym latem, Łatwa Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy, oraz Szybka i łatwa Sałatka z fasoli i kukurydzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Jeśli używasz mrożonej kukurydzy, włóż mrożoną kukurydzę do durszlaka. Polewaj kukurydzę wodą, aż się rozmrożi.
W szczelnym pojemniku (takim jak pusty, czysty słoik spaghetti lub plastikowy pojemnik z pokrywką) dodaj ocet winny, olej, czosnek, sól i cayenne. Zamknij pokrywkę i wstrząśnij wściekle. Można również ubić składniki sosu razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Spaghetti
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala