Łatwa Lazania Na Patelni
Łatwa Lazania na patelni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 987 kalorii, 59G białka, oraz 66 g tłuszczu. Na 3,62 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz oliwę z oliwek, makaron lasagne, papryka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Patelnia Easy Lasagne, Easy One Patelnia Lasagne, oraz Łatwa Lazania Na Patelni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Podsmażyć zielony pieprz, cebula i czosnek do miękkości; odcedzić.
Przełożyć do miski; wymieszać z sosem spaghetti i rumianą wołowiną. Na patelni, warstwa 1/3 mieszaniny sosu, pół makaron lasagne, pół twarogu, 2 plastry mozzarelli i pół parmezanu. Powtórz warstwy. Top z pozostałym sosem, upewniając się, aby pokryć wszystkie makaron. Przykryć i dusić na średnim ogniu przez 10 do 15 minut.
Wyjąć z ognia i odstawić na 10 minut przed odkryciem i podaniem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki) z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator