Złota Zimowa Zupa

Złota Zimowa Zupa
Złota Zimowa zupa zajmuje ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 311 kalorii, 11g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów wymaga szczypiorku, pieprzu, sera gruyère i pora. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Dobrze sprawdza się jako niedroga zupa. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Podobne przepisy to Złota Zimowa Zupa, Golden Winter Squash, oraz Złota Zupa.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Roztopić masło w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Dodaj squash, ziemniaki, sól, i pieprz do patelni; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
ZiemniakZiemniak
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj por; smażyć 1 minutę. Wymieszać bulion; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub do ziemniaków jest tender, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
BulionBulion
PorPor
5
Połowę mieszanki ziemniaków umieścić w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera na blenderze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywie blendera (aby uniknąć rozprysków). Zmiksować na gładką masę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Wlać do dużej miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną ziemniaków. Wymieszać w pół na pół. Przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Ułóż kromki chleba w jednej warstwie na blasze do pieczenia; posyp równomiernie serem. Chleb Broil kromki 2 minut lub do złotego. Chochla 1 szklanka zupy do każdej z 8 misek; top każdej porcji z około 1 łyżeczka szczypiorku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
SzczypiorekSzczypiorek
ChlebChleb
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
ChochlaChochla
10
Podawać 2 kromki chleba z każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
11
W razie potrzeby udekoruj świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
12
Uwaga na wino: jest to zupa jarzynowa, która z łatwością poradzi sobie z lżejszym czerwonym winem. Trzymaj się francuskiego motywu i szukaj okazji z Burgundii, takich jak Louis Jadot Pinot Noir 2005 ($20). To wino ma dość czerwone owoce jagodowe, świetną równowagę i delikatne taniny, które sprawiają, że idealnie nadaje się do dań o niższej zawartości tłuszczu. Ziemiste, skórzaste smaki wydobywają rustykalne niuanse ziemniaków i squasha. Jeffery Lindenmuth
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa JarzynowaZupa Jarzynowa
WinoWino
ZiemniakZiemniak
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
JagodyJagody
OwoceOwoce
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn