Zupa ziemniaczano-Cheddarowa

Zupa ziemniaczano-Cheddarowa
Zupa ziemniaczana i Cheddar może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury zupy. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, cukier, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cheddar-Zupa Ziemniaczana, Zupa Ziemniaczana Cheddar, oraz Zupa Ziemniaczana Cheddar dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Używając średniej wielkości garnka zapasu doprowadzić wodę do wrzenia, dodać ziemniaki i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
StadoStado
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić rezerwując 1 szklankę płynu.
3
Wymieszać z masłem, cebulą i mąką. Doprawić solą i pieprzem. Stopniowo mieszaj ziemniaki, zarezerwowany płyn, mleko, cukier, ser i szynkę. Dusić przez 30 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ZiemniakZiemniak
MasłoMasło
SerSer
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
CukierCukier
MlekoMleko
SzynkaSzynka

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn