Zupa Ziemniaczana Tex Mex
Zupa ziemniaczana Tex Mex może być właśnie zupą, której szukasz. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 10g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowo-zachodniej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szynkę, margarynę, ser cheddar i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 53%. Podobne przepisy to Hamburgery Tex-Mex, Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex, oraz Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka.
Instrukcje
Ziemniaki gotować we wrzącej wodzie do miękkości, około 15 minut.
Na patelni, podsmażyć cebulę, zielony i czerwony pieprz na maśle przez 10 minut, lub do zmiękczenia. Wymieszać z szynką, zielone chili, biały pieprz i cayenne. Gotować przez 1 minutę dłużej. Rezerwa.
W blenderze połącz ziemniaki i bulion z kurczaka i zmiksuj na gładką masę.
Dodaj do smażonej mieszanki warzyw.
Podgrzej zupę tylko do wrzenia. W małej miseczce ubić żółtko z grubą śmietaną. Wymieszać w 1/2 szklanki gorącej zupy, wymieszać mieszankę żółtkową z powrotem do patelni z sosem. Delikatnie podgrzać zupę, ale nie gotować.
Dekoruj rozdrobnionym serem cheddar.