Zdrowy Indyk Tex Mex Chili
Przepis Healthy Turkey Tex Mex Chili jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe opcja dla miłośników południowo-zachodniej żywności. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 504 kalorie, 42g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 4,06 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka zielonej cebuli, mielony Indyk, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć melasę, można śledzić to danie główne z Melasa Cookie Mix jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla Super Bowl. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Hamburgery Tex-Mex, Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex, oraz Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka.
Instrukcje
Włożyć czarną fasolę do dużego garnka z wodą do przykrycia; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu do miękkości, 30 do 40 protokół; odcedzić. Powrót fasoli do garnka.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu. Gotować i wymieszać indyka w gorącym oleju, aż całkowicie rumiane, o 10 protokół; dodać słodką cebulę i kontynuować gotowanie i mieszanie, aż cebula jest przezroczysta, o 10 protokół więcej.
Wymieszać pomidory, ziarna kukurydzy, syrop klonowy, melasa, węgierska papryka, chili w proszku, czosnek w proszku, chipotle chile w proszku, pieprz cayenne, i sól morska do mieszanki czarnej fasoli; doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i gotować do ogrzania przez, 15 do 20 protokół. Najlepsze porcje chili z jogurtem i zieloną cebulką.