Buffalo rosół może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka sosu buffalo wing, sól i pieprz, pół i pół śmietany, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 675 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 40%. Spróbuj Zupa Z Kurczaka Buffalo, Zupa Z Kurczaka Buffalo, oraz Zupa Z Kurczaka Buffalo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić masło w dużym garnku na średnim ogniu; gotować seler i cebulę w roztopionym maśle do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodać mąkę i pozostawić do gotowania, aż wchłonie, o 2 protokół więcej. Powoli mieszaj pół na pół i wodę do mieszaniny. Rozpuścić bulion w płynie. Wymieszać z kurczakiem, buffalo Wing sauce, i ser Cheddar. Doprawić solą i pieprzem. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Mieszając od czasu do czasu, pozostawić zupę na wolnym ogniu, aż ser całkowicie stopi się, o 10 protokół.