Zupa Z Karczocha Cytrynowego

Zupa Z Karczocha Cytrynowego
Zupa z karczocha cytrynowego to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 242 kalorii, 4G białka, oraz 21g tłuszczu. Za $1.1 za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś seler, cebulę, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 54 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 15 minut. Jest idealny do Jesień. Dobrze sprawdza się jako zupa. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 31%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy obejmują Zupa z topinamburu eukaliptusa z cytryną i szafranem, Wolnowarowa Zupa Z Karczochów Z Kurczaka Cytrynowego, oraz Zupa z karczochów z chrupiącym Salami i komosą cytrynowo-pietruszkową.

Instrukcje

1
Roztop masło w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj cebulę, seler, marchewkę i czosnek; gotuj, aż cebula i czosnek będą przezroczyste. Dodaj bulion z kurczaka, serca karczochów, sól i pieprz i gotuj na wolnym ogniu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczochy SercaKarczochy Serca
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
CebulaCebula
SólSól
3
Przenieś mieszaninę do blendera i puree, aż będzie gładka; włóż mieszaninę do rondla. Wyciśnij jedną połowę cytryny na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
PatelniaPatelnia
4
Drugą połowę cytryny włożyć do rondla. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez kolejne 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Wyjmij połowę cytryny z patelni i wlej pół na pół; wymieszać. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż do całkowitego podgrzania, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na PółPół Na Pół
CytrynaCytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn