Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy z kapusty i ciecierzycy. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 275 kalorii, 14g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, ziemniaków, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zupa Z Kapusty I Ciecierzycy, Zupa Z Kapusty I Ciecierzycy, oraz Zupa z kapusty i ciecierzycy z cytryną.
Instrukcje
1
Gotować cebulę, czosnek, liść laurowy, sól, i pieprz w oleju w szerokim 4-do 6-quart ciężkiego garnka na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż cebula i czosnek są zmiękczone i zaczynają brązowy, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Czosnek
Pieprz
Cebula
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodaj ziemniaki, jarmuż, bulion i wodę i gotuj, częściowo przykryte, aż ziemniaki będą miękkie, 15 do 20 minut. Zmniejszyć ogień do niskiego, następnie dodać ciecierzycę i chorizo i delikatnie gotować na wolnym ogniu, odkryte, 3 protokół. Wyrzucić liść laurowy i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Ciecierzyca
Liście Laurowe
Ziemniak
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście