Zupa Z Kantalupy

Zupa Z Kantalupy
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i cała zupa 30? Zupa z kantalupy może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 35 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka soku pomarańczowego, soli, soku z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest solidne. Spróbuj Zupa Z Kantalupy, Schłodzona Zupa Z Kantalupy, oraz Schłodzona Zupa Z Kantalupy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przetwarzaj wszystkie składniki, partiami, w blenderze, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby w razie potrzeby zeskrobać boki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przełożyć do dużej miski. Przykryć i schłodzić co najmniej 3 godziny lub do 3 dni. Wymieszać tuż przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia16
Magazyn